Jiangsu Prettech koneen & Technology Co, Ltd

Tuotteet

Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Olut panimo laitteiden ominaisuudet ja miten sitä käytetään

Malt Grinder

Murskaustuotteet: Malt kulmahiomakone, tuote käyttää lineaarinen opas erittäin tarkasti, tuote toimii tarkkuus; tuotteen hyväksyi uuden tyypin komposiitti pyydysten kanssa itsevoitelevista toiminto (on saatu kansallinen patentti) siirto, siirto on vakaampi, melu on pienempi, iskunkestävyys on vahvempi, kulutuskestävyys on korkeampi; Uusi Kirjoita hionta rulla (saatu kansallinen patentti) käyttäen laadukasta teräs päähän ja uusi roller materiaali, kaikki tehdä dynaaminen tasapaino käsittely materiaalin rakeisuus on yhtenäisempi hyötysuhde on suurempi, osa käyttöikä on pidempi, hionta roll puhdistuma säätö rakenne on yksinkertainen ja työtä säästävä, tarkkuus on korkeampi; Materiaalin puhtaus on parempi varmistaa; Design materiaalin ruokkivat säätömekanismi materiaali syötetään tasaisemmin.

I. rakenne ja suorituskyky pääominaisuudet

1, tuotteen pääasiassa telineeseen, siirtoverkon, murskaus jaoston jauhaminen rulla, säätömekanismi, virtauksen valvontamekanismi, ylempi Hopper, Hopper ja muualla.

2, raaka jälkeen vesi törmätä hopper, raaka paino ja koneen ja epäpuhtauksien poistoa hieman tärinä tulee kaksi rullaa välillä puristamiseen roller hionta, hionta nojalla päätetty hopper.

3, tuote on pieni koko, suuri tuotanto, luotettava energiaa säästävä, kestävä ja helppo huolto ja niin edelleen.

4. helppokäyttöinen ja kätevä huolto.

II soveltamisala

Tämä tuote sopii laajalti pharmaceutical, olutta, natriumglutamaattia ja muiden valmistajien suurten laitteiden käyttöä. Myös sopii maaseutu- ja kaupunkialueiden pieni tehdas rehukäyttöön.

Saccharification potin, gelatinization potin

1, korkea hyötysuhde Maitreya takki lämmön siirto Levytekniikka, käytetään soveltaa tietojenkäsittelytieteen turkkilainen turbulenssi periaatteen saavuttamiseksi suurin lämmön johtuminen, energiaa säästävä vaikutus sama aika ottaa täysin automaattinen lämpötilan valvonta Technology, varmistaa saccharification gelatinization prosessin vaiheet Lämmitys nopeus ja tarkkuus eristys aika.

2, kansainvälinen edistyneet jousituksen nopeudenohjausjärjestelmä, käytä taajuus muuntaminen, automaattinen sekoitus tapa varmistaa, gelatinization, saccharification prosessi mash, seoksen maksimoida gelatinization, käytä saccharification prosessin eri entsyymien paras elävyyttä ja muuntaminen, katalyyttinen vaikutus niin, että parasta olutta ja suurin tuotto lähde.

Suodata Groove

1, kehittynyt tieteellisen special muotoinen veitsi rakennus-järjestelmä ja hydraulinen automaattinen nosto tekniikka, jotta varmistetaan, että ränni, jossa sileä groove, mutta myös parantaa suodatus nopeus ja tuotannon tehokkuutta, säilyttää hyvä avoimuutta ja juice tuotto.

2, käytä kansainvälisiä edistyneet jousituksen sekoituslaitteet taajuuden muuttamiseen, nopeuden ohjauksen, automaattinen valvonta teknologiaa, jotta toiminta helpompaa, joustava, yksinkertainen huolto, säästää kustannuksia.

Hiilidioksidin kehua kone

Periaate on Käytä paineilmaa virtalähteeseen, paineistettu ilmapumppu painelähteessä, lähtö painetta ja ajo kaasun lähde paine tulee suhteessa esimerkki. Säätämällä painetta ajo kaasun lähde, saamme vastaavaa paineistettu kaasunpaine. Kun ajetaan kaasunpaine ja paine on tasapainoinen, booster pumppu pysähtyy lataus ja tuotoksen kaasunpaine on vakaa valmiiksi paineita. On siis ex-lähtö painetta voi mukauttaa, määrä on pieni, paino on valo, toiminta on yksinkertainen, suorituskyky on luotettava, sovelluksenlaajuinen vaikutusalue on laaja ja niin edelleen ominaista.

Jäähdytyslaitteet

Oluen valmistuksessa jäähdytysjärjestelmä sisältää: jää vesisäiliö, höyrystin, jäähdytystorni Kylpyhuone, venttiili- ja putkijärjestelmä, jossa Jäähdytinyksikkö on keskeinen osa yleisestä käytöstä nesteytetty ammoniakki jäähdytys compressor-ryhmässä, lämmönsiirron ja suora käyminen vuoksi vähentää oluen lämpötila.

Käyminen laitteet

Oltava tuotteen työroolissa. Se on voitava tarjota edellytykset, mikrobien toimintaa ja aineenvaihduntaa ja on helppo käyttää ja hallita, jotta prosessin olosuhteet siten, että saadaan korkea tuotto toteutumista.

Hop lisää järjestelmän

1 hop lisää järjestelmä voi koostua vähintään kaksi tölkit, pumppaus ja putkisto, venttiilien ja muiden lisälaitteiden lisäksi automaattinen hallita lisätään.

2 hop lisätään, tölkit, venttiilien, putkistojen ja muiden järjestelmien järjestelmä voidaan yhdistää saavuttamiseksi automaattinen, puoliautomaattinen, puhdistus- ja desinfiointitoimet CIP-järjestelmä.

Sedimentaatio säiliö

1 mukaan paras suodatus alayksikköä vehnä kertymistä määrä suunnittelu, suurentaa säiliön halkaisija korkeuden suhde vähentämiseksi ravistelemalla uppoamisen nopeus, edistää kiinteytystä sedimentaatio ja yhteenkuuluvuuden saavuttamiseksi paras erottaminen.

2, kuuma jähmettynyt tankki voi parantaa tuottoa wort, mutta myös vähentää ympäristökuormitusta.


Tutkimus
Ota yhteyttä
Osoite: A kerroksen 16, R&D napa 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kiina
Puhelin: +86-519-8525 5001
Faksi: +86-519-8525 5068
Sähköposti:admin@prettech.cn
Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Projektiviittaus | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu