Jiangsu Prettech koneen & Technology Co, Ltd

Tuotteet

Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ruostumaton teräs viininvalmistuslaitoksessa Varusteet on hyvä?

Ruostumaton teräs viini Varauksen varusteet on hyvä?

Nyt yhä useammat ihmiset rakastavat juoda viiniä markkinoilla on myös hyvin yksinkertainen asia, mutta silti monet ihmiset valitsevat oman viinin kotona, miksi? Varmasti ei omia haudutettua viiniä kuin säännöllinen valmistajien hautua hyvä mutta kaoottinen yhteiskunnassa nyt harrastus, yhdentekevää, että on myös hyvä muisti, mutta kaikki tämä oletus on, että meillä on viini TUTKIMUSMETODI ja -laitteet parhaillaan viinin.

Niin mitä meidän pitäisi valita, millaisia laitteita on paras 2000-luvulla?

Perinteinen viininvalmistuksen laitteita jo vuosia kehittymisen jälkeen viini Varauksen laitteet materiaalien käyttö on huomattavasti kehitetty ja muuttunut sementti säiliöitä ja jotka ruukuissa alumiini säiliöt 1970-luvulta lähtien ja ruostumaton teräs säiliöt 1980-luvun lopulla. Turvalliset elintarvikkeet grade ruostumaton teräs Ohutseinämäinen astiaan. Erityisesti tuotantolaitteet viina viininvalmistuksen laitteita on laajalti käytetty olevissa ruostumattomissa ohutseinäinen.

Hyvin monien ruostumattomasta teräksestä ohutseinäinen säiliöiden avulla laadukkaita kylmävalssatut ruostumaton teräslevy, vahvistaa ja optimoida, rakennesuunnittelussa se suuresti paitsi säiliö säiliön ruostumattoman teräksen käyttö säästää tuotantokustannuksia 100 m3 viini, esimerkiksi viinin Varauksen laitteita ohutseinäinen astiat kustannukset on vain 2/3 perinteinen ruostumattomat säiliöt. Valmistusprosessin käyttää kela kierroksen tuotantoprosessin minimoida hitsin. Jokaisen koeputken on vain yksi pystysuora hitsin. Argon suojelua hitsausprosessin käytetään optimoimiseen. , Vähentää rakennusaikaa, joka myös vähentää inhimillisiä kustannuksia, kontti tuotannon laadun varmistamiseksi prosessien ja tuotannon aikana, siis viina yritysten tarjoamaan mahdollinen tapa optimoida säästöt laajennus-akselille.

Ohutseinämäisten ruostumattomat säiliöt ovat laajalti käyttöön elintarvikkeiden hygienian käsite ja muotoilukonseptin, valmistusprosessi, joten RST astia valmistus kaunis ulkonäkö, vähemmän hitsin ja puhdas ja siisti, kaikki liitännät sulavalinjainen siirtyminen, helppo puhdistaa, tarpeiden täyttämiseksi viina liiketoimintaa puhtaan tuotannon lisäksi myös pankeissa elintarviketuotannon tuotteiden prosessi laitteiden standardien Kiinan viinaa maailman suojaamaan teknologiaa ja laitteita.

Suunnittelu ja valmistus korostaa turvallisuutta ja luotettavuutta kontin johdanto teräs Hitsattu kontti design vahvuus suunnitteluohjelmistot ansiosta keskeinen hitsit ja liitännät pinta havaitsemiseen ja ray tunnistus, valmistus tarkastuskaivojen ja tulipalon hengitys varoventtiili ja muut tarvikkeet suuri määrä petrokemian astiat kehittynyt tekniikka pystyy näin vastaamaan täysin vaarallisten kemikaalien pakkaamista, viini Varauksen laitteet kontti tuotannon tarpeisiin.

Toisin kuin ruukut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ohutseinäinen astiat hinta on halvempi lisäksi perus sisällä K, Cu plasma, tuloksena kertyminen uutta viiniä ikääntyminen tämä puutteita, etu on sen kapasiteettia voidaan yhtä suuri kuin tuhansia tonnia, Ton, eivät tuota viini menetys, turvallinen ja luotettava, Sisäuima Ulkosäilytyksestä voi olla laajamittainen mukauttamista laadun viini, viini Varauksen samassa erässä viinin laadun varmistamiseksi on suuri etu. Suhteessa alumiinitölkit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ohutseinäinen astiat on etuja suuri määrä, laatu, kustannustehokas on suuri etu.

Kustannus per ton viini yksikön käyttäminen alumiinitölkit on yli useita kertoja ruostumattomat ohutseinäinen säiliöt. Perinteinen ruostumattomat Säiliöt ruostumattomasta teräksestä valmistetut ohutseinäinen astiat lisäksi noin 1/3 tai niin vaan ruostumattomasta teräksestä ohutseinäinen astiat keskittyy ruokaa-luokan suunnitteluun ja valmistuksesta sama suhteellinen turvallisuus, tuotantoprosessissa, viininvalmistuksen laitteet voi tehokkaasti ratkaista pesu ongelmat varastohallinnassa tuotantoon on tuonut suuria parannuksia, alentaa tuotantokustannuksia, viinin laadun takaamiseksi, mutta myös vähentää siivouskulut, säästää hallintokulut.


Tutkimus
Ota yhteyttä
Osoite: A kerroksen 16, R&D napa 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kiina
Puhelin: +86-519-8525 5001
Faksi: +86-519-8525 5068
Sähköposti:admin@prettech.cn
Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Projektiviittaus | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu