Jiangsu Prettech koneen & Technology Co, Ltd

Tuotteet

Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Syntyminen viininvalmistuksen viina teollisuuden kehityksen edistämiseksi

Viini Varauksen laitteet viina teollisuuden kehityksen edistämiseksi syntyminen

Viini Varauksen laitteet, syntyminen voi tehokkaasti tehdä enemmän vähemmällä edistää viina teollisuuden, luoda enemmän hyödyttää mutta aloittelijoille panimo laitteita ymmärtää joitakin asioita, seuraava yksityiskohtainen kuvaus viinialan teollisuuden substantiivi:

Mikä on ”viini song”

Viini on itse asiassa eräänlainen bakteerien kautta viljan harjoittajan asianmukaisen ympäristön luonnon rokotus tai Siirrostus kasvava bakteerien kautta kuiva lepokauden säilyttäminen, kun vesi ja ruoka alkoi kasvattaa sekä käyminen. Entsyymien ja hiiva, entsyymien vastuussa saccharification, hiiva on vastuussa alkoholi käyminen.

Mikä on ”viini koulutus”

Viljan Lisättyäsi viini käynyt viini, viini nimeltään viiniä kutsutaan myös viiniä.

Mikä on ”viinin käyminen”

Ruokaa saa olla ottamatta vettä, Kontakti hiiva hiiva, entsymaattinen hydrolyysi sokeria, sokerin viinissä viinin hiiva tuottaa alkoholin ja hiilidioksidia, viini Varauksen laitteet prosessia kutsutaan käymistä.

Mikä on ”nestemäinen käyminen”

Ruoka vedessä liotusta käyminen kutsutaan neste käyminen. Neste käyminen on sekoitetaan, raaka ja klinkkerin voidaan käyttää nestemäistä käyminen.

Mikä on ”nestemäinen tislaus”

On viini kulttuuri alkoholintuottajan jyvät ja veden vedellä kuona kaadetaan potin cook kutsutaan neste tislaus neste käyminen-menetelmää. Viini Varauksen laitteet eli ruoanlaittoviini.

Mikä on ”Solid-State käyminen”

Kun viljan on keitetty, kosteus on jopa ja kuiva ja kostea sopii. Viini Varauksen laitteet suoraan käyminen menetelmää kutsutaan vankka käymisen jälkeen lisäämällä viiniä. Solid-State käyminen edellyttää, että vilja-vilja on löysä ja läpäisevyyttä on hyvä toteuttaakseen Solid-State käyminen menetelmä.

Mikä on ”kiinteä tislaus”

Viittaa alareunassa potin ja puhdasta vettä, ja sitten höyryävän ja höyryävän tabletteja, höyrytettyjä pinnalla hyvän viinin tislauksen käymisestä käyminen näin kutsutaan kiinteitä tislaus, yleensä vain tislaus hengittävä ruoka on hyvää vankka tislattavaksi.

Mikä on ”saccharification”

Onko raaka-aineena myös klinkkerin, kiinteitä tai nestemäisiä, viljan käyminen on olla jonka tärkkelyksen muuttaa sokeriksi ensimmäinen käymisen jälkeen. Kemiallisen reaktion nimi: kutsutaan entsymaattisella, paras lämpötila on 30-35 astetta kasvaa hometta saccharification. Kasvava multaa prosessi nimeltään saccharification.

Mikä on ”puolikiinteä käyminen”

Ruuan liittyä viinin jälkeen kappale, odota 1-2 päivää, joka on saccharification ja lisää veden laimennus pitoisuus lähellä saccharification käymisen, viini Varauksen laitteet ja sokerin käyminen puolella prosessi. Tätä prosessia kutsutaan puolikiinteä käyminen. Yleensä riisi ja tahmea riisi viini tällä tavalla.

Mikä on ”ensimmäinen viini”

Kuten nimikin kertoo, olemme tislausta, ensimmäinen out of viiniä kutsutaan ”pää viini”, ensimmäisen viinin sisältää aineita enemmän, eli ensimmäinen sikunaöljyä, joten meidän täytyy päästä eroon kiehuvaa alhaisiksi.

Mikä on ”häntä”

Nimensä, olemme tislausta, viimeksi pois viiniä kutsutaan ”hännän viini”, häntä viini on suhteellisen alhainen, korkean veden sisältöä, korkea kiehuvaa materiaalin koostumus on enemmän, viini Varauksen laitteet, hännän sikunaöljyä enemmän, joten emme halua Remo at.


Tutkimus
Ota yhteyttä
Osoite: A kerroksen 16, R&D napa 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kiina
Puhelin: +86-519-8525 5001
Faksi: +86-519-8525 5068
Sähköposti:admin@prettech.cn
Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Projektiviittaus | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu